Werkgever

In de huid van een sollicitant

We begeleiden dagelijks verschillende kandidaten naar een boeiende job in de technische sector. Als we samen met jou aan een sollicitatietafel zitten, is dat in onze rol van coach. Samen met een topkandidaat die we voor je selecteerden. Deze keer niet.

Want deze keer nemen we zelf plaats als sollicitant. Want we zouden ons graag aan jou willen voorstellen. Om dan over te gaan op wat wij van Spindle voor jou kunnen betekenen. Met net als die sollcitant één duidelijk doel voor ogen: te mogen werken voor jouw bedrijf.

Wij proberen je te overtuigen aan de hand van vijf typische sollicitatievragen.

Wij zijn een klein team van recruiters met een duidelijke focus op technische profielen en de technische markt. Ons hoofdkantoor ligt in Herentals, met daarnaast ook nog kantoren in Hasselt, Leuven en Antwerpen.
Die focus waarover we het net hadden. Wij werken enkel voor bedrijven die specifiek op zoek zijn naar technische en bouwkundige profielen. Dat maakt dat wij jouw markt door en door kennen. Dat we weten wat er leeft. En dat we een uitgebreid netwerk hebben van goede kandidaten.

Op die manier kunnen we jou maximaal ondersteunen in jouw zoektocht.

Die maximale ondersteuning. Bij ons krijg je een totaalpakket. We stellen het functieprofiel voor je op. Denken met je mee over wat een marktconform loon is voor dat bepaald profiel. Geven je eerlijke feedback over hoe haalbaar je vacature is en binnen welke tijdspanne. Wij bieden ook ondersteuning bij de eigenlijke interviews en de latere evolutiegesprekken.

Wij worden ook jouw ambassadeur. Wij zetten jouw bedrijf proactief in de kijker bij onze kandidaten.

Laten we de vraag omdraaien. Hoe zie jij ons binnen vijf jaar? Hopelijk niet langer als een rekruteringsbureau. Maar als een volwaardig onderdeel van jouw HR. Een partner waar je altijd op kan rekenen. Zelfs voor die moeilijkere vacatures.

Want dat is precies wat we willen zijn. Het tandwiel dat jouw bedrijf soepel laat draaien. De koppeling die jou toelaat om een versnelling hoger te schakelen. Maar eerlijk gezegd: daar willen we geen vijf jaar op wachten. Want we zijn zeker dat onze meerwaarde véél sneller duidelijk zal zijn.

Testimonials

Wil je graag meer informatie?

Aarzel dan niet om contact op te nemen!
Contacteer ons

© Spindle 2018