De juiste medewerker op de juiste plaats

De juiste medewerker

Ben jij de missende schakel voor één van onze bedrijven? Dan willen we jou graag leren kennen! Maar dat moet jij natuurlijk ook zien zitten. Wij geven jou graag enkele redenen waarom wij van Spindle de moeite waard zijn:

  • Onze recruiters kennen de technische markt door en door. Wij kunnen jou dan ook een perfect zicht geven op wat die ene functie nu precies inhoudt.
  • Door onze focus op deze markt, hebben wij voor jou toegang tot de beste jobs. Bij bedrijven waarvan wij weten dat ze de moeite waard zijn.
  • Wij zoeken voor jou pro-actief naar een uitdagende vaste job binnen ons uitgebreid netwerk. Op basis van jouw input selecteren we samen de functies en bedrijven die écht bij jou passen.
  • Bij ons ben je altijd welkom. Of je nu schoolverlater bent of een ervaren profiel. Of je nu op zoek bent naar een eerste uitdaging of klaar bent voor de volgende stap.
  • Wij geloven in een intensieve begeleiding. Wij coachen je doorheen het hele traject. Als je dat wilt, gaan we zelfs mee op sollicitatiegesprek.

De juiste plaats

Ben jij als bedrijf de juiste plaats voor één van onze technische profielen? Dan brengen wij jullie graag met elkaar in contact! Als de liefde van twee kanten komt, tenminste. Want wij willen de ambassadeur zijn van zowel de bedrijven voor wie we werken als onze kandidaten. Enkele redenen waarom wij de beste partij zijn om je volgende vacatures in de steigers te zetten:

  • Wij focussen enkel en alleen op technische en bouwkundige profielen. Zo ben jij zeker van topkandidaten: van young potentials tot ervaren profielen.
  • Door die focus kennen we de markt ook door en door. Dat betekent dat jij een recruiter tegenover je krijgt die perfect weet wat er leeft in jouw sector.
  • Door pro-actief te zoeken naar de juiste profielen, bouwden we door de jaren een sterk netwerk en een uitgebreide database van kandidaten op.
  • Wij geloven in een lange termijn- en totaalaanpak. Wij helpen je met het opstellen van het functieprofiel over de employer branding tot de evaluatiegesprekken.

Wij bouwen mee aan jouw toekomst

Ga heel gericht op zoek in ons jobaanbod

Nu zoeken

Een plan op maat voor jouw carrière

Carrière compas

Je bent toe aan iets nieuws. Maar je hebt geen zicht op jouw mogelijkheden. Wij geven jou een duidelijk beeld.

Lees meer
Interessant jobaanbod

Dankzij onze focus op bouw- en technische bedrijven hebben wij toegang tot de meest interessante vacatures.

Lees meer
Hulp bij solliciteren

Ben je een beginner of draai je al een tijdje mee? Onze intensieve begeleiding helpt echt iedereen beter te solliciteren.

Lees meer
Jobverwachtingen

Je weet wat je wilt… of denk je toch. Samen brengen we jouw jobverwachtingen en carrièremogelijkheden in kaart.

Lees meer

Let's talk

Overweeg je een carrièreswitch of ben je niet gelukkig in je huidige job?

Contacteer ons

Geraak je niet tot bij ons?

Geen nood! Onze vliegende recruiter staat klaar om naar jou te komen.

Contacteer ons