Voor werkgevers

De witte raaf, je nieuwe collega

The war for talent woedt volop in zowat elke sector. Ook in die van jou? Bij Spindle houden wij ervan om die strijd voor jou aan te gaan en als echte talent scout op pad te trekken.

Maar eerst willen we van jou horen waar je precies naar op zoek bent? Wie is die persoon die jij zo goed in je team ziet passen? Wat zijn de hard skills die je zoekt? Ook al eens nagedacht over de persoonlijkheid die je verwacht bij je toekomstige collega? Een goede zoektocht begint met een kennismakend gesprek en vooral met écht naar je te luisteren.

Wij zijn een klein team van recruiters met een duidelijke focus op technische profielen en de technische markt. Ons hoofdkantoor ligt in Herentals, met daarnaast ook nog kantoren in Hasselt, Leuven en Antwerpen.

Onze focus? Wij werken enkel voor bedrijven die specifiek op zoek zijn naar technische en bouwkundige profielen. Dat maakt dat wij jouw markt door en door kennen. Dat we weten wat er leeft. En dat we een uitgebreid netwerk hebben van goede kandidaten.
Op die manier kunnen we jou maximaal ondersteunen in jouw zoektocht.

Die maximale ondersteuning. Bij ons krijg je een totaalpakket. We stellen het functieprofiel voor je op. Denken met je mee over wat een marktconform loon is voor dat bepaald profiel. Geven je eerlijke feedback over hoe haalbaar je vacature is en binnen welke tijdspanne. Wij bieden ook ondersteuning bij de eigenlijke interviews en de latere evolutiegesprekken.
Wij worden ook jouw ambassadeur. Wij zetten jouw bedrijf proactief in de kijker bij onze kandidaten.

Simpel. Wij worden gelukkig van de juiste man op de juiste plaats.

Laten we de vraag omdraaien. Hoe zie jij ons binnen vijf jaar? Hopelijk niet langer als een rekruteringsbureau. Maar als een volwaardig onderdeel van jouw HR. Een partner waar je altijd op kan rekenen. Zelfs voor die moeilijkere vacatures.
Want dat is precies wat we willen zijn. Het tandwiel dat jouw bedrijf soepel laat draaien. De koppeling die jou toelaat om een versnelling hoger te schakelen. Maar eerlijk gezegd: daar willen we geen vijf jaar op wachten. Want we zijn zeker dat onze meerwaarde véél sneller duidelijk zal zijn.

Wil je graag meer informatie?

Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Contacteer ons