De voordelen van selectiebureaus zoals wij

03 Augustus 2018

Een job zoeken, is een tijdrovend en intensief werk. En het is ook niet iets dat je elke dag doet. Misschien is dit zelfs je eerste keer dat je op job hunt bent? Een simpele zoektocht is het alleszins niet. Want hoe vergelijk je alle vacatures en bedrijven met elkaar? Hoe vind je die ene job die het best bij je past? Iemand die je hierbij helpt, dat is het voordeel van selectiebureaus zoals wij. Wij helpen je op weg!

 Wij zijn jouw filter

Wij starten onze zoektocht altijd met een kennismakingsgesprek. Zo leren we jou beter kennen, weten we wat jij wilt en wat jij bedrijven te bieden hebt. Het is aan ons om tussen onze klanten op zoek te gaan naar bedrijven die perfect bij je passen. Bedrijven en vacatures die niet aansluiten bij jou, filteren wij er meteen uit. We kennen onze klanten door en door en dat is een van de grote voordelen van ons als gespecialiseerd selectiebureau. Want zo kunnen wij de juiste match maken.

Geen vage omschrijvingen

Het is een frustratie die we vaak horen: veel selectiebureaus zijn in de vacatures vaag over de bedrijven zelf. Dat maakt het voor jou moeilijk om in te schatten of je een bepaalde job ziet zitten. Want het is belangrijk om in te schatten bij welk type bedrijf je wilt terechtkomen. Wij proberen daarom zo specifiek mogelijk te zijn. En zullen je ook voorstellen aan de bedrijven vooraleer je er op gesprek gaat. Want ‘een job bij een bouwbedrijf in Antwerpen’ is echt té vaag. Extra voordeel: als gespecialiseerd selectiebureau weet je bij ons meteen in welke sectoren je terecht kunt komen.

Niet alleen functiegebonden

We hechten veel belang aan ons kennismakingsgesprek met jou. Omdat een gesprek meer zegt dan een cv. Én jij ook meer bent dan wat er op je cv staat. We pikken dus niet alleen de bedrijven eruit waar jouw profiel past. Nee, de persoonlijke klik tussen jou en het bedrijf is minstens even belangrijk.

Geniet van de voordelen van ons selectiebureau

De hulp inschakelen van een gespecialiseerd selectiebureau heeft zijn voordelen. Sta jij aan de start van de zoektocht naar je droomjob? Schakel ons dan in en contacteer ons gerust voor meer informatie. Want jouw droomjob vinden, daar doen we het voor!

© Spindle 2019 | Privacy statement